Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Bandırmaspor'a ceza yağdı

Bandırmaspor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, son toplantısında çeşitli kulüplere ve yöneticilere ceza yağdırdı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, son toplantısında çeşitli kulüplere ve yöneticilere ceza yağdırdı. Bu cezalardan Bandırmaspor Kulübü de payını aldı. Buna göre, 8.2.2015’te, Bandırma’da oynanıp 2-2 sonuçlanan Bandırmaspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat ve bu eylemin aynı sezon içinde, ev sahibi olduğu karşılaşmada üçüncü kez gerçekleşmesi nedeniyle Bandırmaspor Kulübü’ne 12 bin lira ceza verildi. Aynı karşılaşmada Bandırmaspor Kulübü Teknik Direktör Yardımcısı Osman Cengiz Güzeltepe, maçın hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi maçta soyunma odasına ve yedek kulübesine girememe ve 3 bin lira para cezasına çarptırıldı. Yine aynı maçta hakem soyunma odası koridorlarında, maçın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Bandırmaspor Kulübü Müdürü Mehmet İlban’a 1 yıl hak mahrumiyeti ve 30 bin lira ceza verildi.
Düzyurt-Bandırmaspor maçına üst klâsman hakemi Hüseyin Sabancı
Spor-Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor’un, pazar günü deplasmanda, saat 13.30’da Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçını yönetecek hakemler belli oldu. Buna göre karşılaşmada, Futbol Federasyonu’nun “üst klâsman hakemi” Hüseyin Sabancı düdük çalacak. Ticaretle uğraşan Sabancı, İzmir bölgesi hakemleri arasında yer alıyor. Karşılaşmanın kıdemli yardımcı hakemi olan Sezgin Çınar, İzmir bölgesi hakemleri arasında bulunuyor. “Ulusal yardımcı hakem” kokardı taşıyan Çınar, otomotiv sektöründe çalışıyor. Maçın diğer yardımcı hakemi Gökmen Baltacı da İzmir bölgesi hakemleri arasında yer alırken, “ulusal yardımcı hakem” kokardını taşıyor. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak görevlendirilen Aykor Karaca da, yine İzmir bölgesi hakemleri arasında bulunup, “ulusal hakem” kokardı taşırken , satış/pazarlama sektöründe yer alıyor.
Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Sabancı, geride bıraktığımız 2014 yılında, Spor-Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta, Bandırma’da, Bandırmaspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanan play-off’un ilk maçında düdük çalarken, bordo-beyazlı takım, bu maçı 1-0 önde bitirmiş, Ankara’da rakibine 2-0 yenilerek elenmişti.
Bu karşılaşma öncesinde Bandırmaspor, 44 puanla liderlik koltuğunda otururken, Birlik Nakliyat Düzyurtspor ise 22 puanla 14. sırada bulunuyor.
İlk yarıda, Bandırma’da oynanan maçta Bandırmaspor, karşılaşmayı 1-0 önde götürürken, maçın son dakikası içinde kalesinde sürpriz bir gol görmüş, 90 dakika 1-1 sonuçlanmıştı.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı